Over ons

Historie
AJP Assurantiën heeft haar oorsprong in de jaren dertig van de vorige eeuw. De heer U. Post begon in die tijd als inspecteur van de in Groningen gevestigde Auto Onderlinge. Na 1945 ging hij verder als zelfstandig tussenpersoon. Versterking kwam door zijn zonen Klaas en Wim Post in de jaren 50 en 60. Aan het eind van de jaren 70 trad de derde generatie verzekeringsmannen aan. Een van deze mannen is John Post en hij is nu na een korte onderbreking weer terug van weggeweest met AJP Assurantiën B.V.

Terug van weggeweest

De markt van banken en verzekeraars is enorm in beweging en de trend is gezet om onder andere verzekeringszaken landelijk te centraliseren om zodoende kosten te besparen. Het gevolg hiervan is dat  een persoonlijke bediening niet meer vanzelfsprekend is. Service en persoonlijke bediening zijn bij ons juist vanzelfsprekend. Verzekeren zit in ons bloed!

Verzekeren zit in ons bloed
AJP Assurantiën heeft vergunningen voor zowel schade- als levensverzekeringen. Wij hebben volmachten van Anker Insurance Company N.V., Midglas N.V., Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., Rhion Versicherung AG en DAS Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringmaatschappij N.V.. De polisopmaak en de schadeafwikkeling van polissen die bij genoemde verzekeraars zijn ondergebracht, worden door ons zelf gedaan. Op deze manier zijn wij in staat maatwerk en service te leveren.

Onze visie

Wij hechten veel waarde aan een open relatie waarbij de zaken voor alle partijen helder en duidelijk zijn. Maatwerk en service zijn leidend. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw verzekeringen. Van het beoordelen van het risico, naar een advies, tot een polis en een eventuele schadeafwikkeling; wij regelen het voor u!
Wij vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent als u uw verzekeringszaken bij ons onder brengt. Graag willen wij dat u weet wat u van ons kunt verwachten, hoe wij te werk gaan, wat wij voor u doen en wat wij van u vragen. Het zijn niet alleen ‘mooie woorden’, u kunt ervan op aan dat wij ons hieraan houden. Als u nog vragen heeft of dingen niet begrijpt, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze Inschrijvingen

  • AJP Assurantiën B.V.  is een financiële dienstverlener die valt onder de Wet op het financieel toezicht. We hebben een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten voor het verlenen van onze financiële diensten. Het vergunningsnummer is 12040108.

  • Voor uw klachten die we niet samen kunnen oplossen, kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Ons meldingsnummer is 300.014587.

  • AJP Assuradeuren B.V. is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA).

  • AJP Assurantiën B.V. staat ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel 04011347.